Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση Γονέων - Αναβολή ή ακύρωση επισκέψεων !!

Αν και οι προετοιμασίες μας είχαν ολοκληρωθεί με απίστευτα πολλές διαδικασίες και δικαιολογητικά μέχρι τις 26/11/15, προκειμένου όλες οι τάξεις να επισκεφθούν Μουσεία στις 15/12/15 (Αρχαιολογικό, Βυζαντινό και Ακροπόλεως), ξαφνικά ειδοποιηθήκαμε στις 26/11 ότι η 15η Δεκεμβρίου θα είναι ελεύθερη μέρα για τους μαθητές όλης της περιφέρειας, προκειμένου η Γ΄ΕΛΜΕ να διεξαγάγει την εκλογοαπολογιστική ετήσια Γενική της Συνέλευση !!! Έτσι αναγκαστήκαμε άμεσα να αναβάλουμε τις ανωτέρω επισκέψεις (με ό,τι αυτό σημαίνει) και να συντάξουμε νέα δικαιολογητικά (Πρακτικό, εγκρίσεις, δηλώσεις κ.λ.π.) για επίσκεψη στο Πάρκο "Τρίτση", προκειμένου οι μαθητές μας να μη χάσουν τον περίπατο του Δεκεμβρίου '15 που δικαιούνται. Θα προσπαθήσουμε να μεταθέσουμε τις προγραμματισμένες επισκέψεις μας στα Μουσεία και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, τότε αναγκαστικά θα ακυρωθούν οι επισκέψεις αυτές και θα επιστρέψουμε τα χρήματα στους μαθητές μας.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/12/15: Σε συνέχεια των ανωτέρω, ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών μας ότι μετά από νέες πολυήμερες επαφές που είχαμε με τα ανωτέρω Μουσεία και την Υπηρεσία Β΄/θμιας Εκπ/σης Γ΄Αθήνας, τελικά καταφέραμε και να συγχρονίσουμε εκ νέου τα τρία Μουσεία(!) και να ετοιμάσουμε νέα έγγραφα για έγκριση και έτσι θα τα επισκεφθούμε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016. Ελπίζουμε αυτή τη φορά όλα να κυλήσουν ομαλά (...!!) και οι μαθητές μας να γευτούν από κοντά το διαχρονικό μεγαλείο των μνημείων της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26/1/16: Τελικά όλα πήγαν καλά και οι μαθητές όλων των τάξεων επισκέφτηκαν τα ανωτέρω Μουσεία των Αθηνών, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016. Συγκεκριμένα, η Α΄ Τάξη το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Β΄ Τάξη το Βυζαντινό Μουσείο και η Γ΄ Τάξη το Μουσείο Ακροπόλεως. Η ξενάγηση έγινε από 2 Ξεναγούς σε κάθε Μουσείο. Έτσι συνολικά είχαμε 6 Ξεναγούς. Κατά ομολογία των μαθητών μας η επαφή τους με τα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και ουσιαστική. Δείτε και τον Οικονομικό Απολογισμό των επισκέψεών μας αυτών στην παρούσα ετικέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου