Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ενημέρωση Γονέων - Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας σχολείου μέχρι τις Γιορτές Χριστουγέννων 2015

Ενημέρωση Γονέων:
 
1. Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου '15 καλούνται οι Γονείς να προβούν στη δικαιολόγηση των απουσιών των παιδιών τους για το Α΄ Τρίμηνο.

2. Μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου '15 συγκεντρώνουμε τρόφιμα και ρούχα για το "Χαμόγελο του Παιδιού" και τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας.
 
3. Η επίδοση της προφορικής Βαθμολογίας του Α΄ Τριμήμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μετά τις 12:00.

4. Από 21 μέχρι 22 Δεκεμβρίου '15, καλούνται, όσοι Γονείς επιθυμούν, να Δηλώσουν Υπεύθυνα την ένταξη των παιδιών τους σε τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για κύρια μαθήματα, σύμφωνα με οδηγίες που μας εστάλησαν απ' την Υπηρεσία την Παρασκευή 18/12/15. Τα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα λειτουργήσουν σε κάποιο γειτονικό μας σχολείο.  Για το σκοπό αυτό οι μαθητές προμηθεύονται Υπ. Δηλώσεις απ' το Γραφείο Δ/ντού.
 
5. Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου '15, τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου πριν απ' τις διακοπές των Χριστουγέννων, ομάδα 50 μαθητών από όλα τα τμήματα θα εκκλησιαστεί στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας, μετά από σχετική επικοινωνία μας με τον εφημέριο πατέρα Γεώργιο, υπό τη συνοδεία των Θεολόγων Καθηγητών, Κων Βασιλείου Αν. και Μπατσούλη Θ.. Μετά την 3η διδακτική ώρα,  η σχολική κοινότητα θα συγκεντρωθεί στην Α.Π.Χ., προκειμένου να παρακολουθήσει θεατρικό δρώμενο που ετοιμάζουν για το σκοπό αυτό οι Καθηγήτριες, Κες Πίσια Μ. και Κουτέλα Χρ. με ομάδα μαθητών. Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που επιμελούνται οι Υπεύθυνοι της σχολικής μας Βιβλιοθήκης, ο Κος Παναγιωτόπουλος Κων. και η Κα Πίσια Μ., προς ενίσχυση των τίτλων της Βιβλιοθήκης μας. Στη συνέχεια, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα τμήματά τους, όπου ο Σύλλογος Διδασκόντων από κοινού με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων/ Κηδεμόνων θα μοιράσουν δώρα σε όλους τους μαθητές (με "Αη-Βασίλη") και οι μαθητές θα πιουν το αναψυκτικό τους και θα ανταλλάξουν ευχές με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους στο πνεύμα των ημερών.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016.


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου