Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης των γειτονικών Δημοτικών σχολείων στο σχολείο μας

Την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016, σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Ιλίου, φιλοξενήσαμε στους χώρους του σχολείου μας τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Ιλίου, όπως το έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Τους μαθητές συγκέντρωσε στην Α.Π.Χ. ο Δ/ντής του σχολείου και τους ενημέρωσε για την επόμενη σχολική τους χρονιά στο 1ο Γυμνάσιο. Αρχικά τους μίλησε για την ιστορία του 1ου Γυμνασίου από το 1968 μέχρι σήμερα, στη συνέχεια για την οργάνωση και λειτουργία του εκπαιδευτηρίου σήμερα και στο τέλος τους ξενάγησε στους χώρους του. Η υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ Ιλίου, Κα Οικονομάκου Παναγιώτα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σπουδών στο Γυμνάσιο και απάντησε σε απορίες των μαθητών. 
  Αντικειμενικά, ήταν μια ακόμη πετυχημένη δράση των φορέων της εκπ/κής κοινότητας προς όφελος των μελλοντικών μαθητών μας, οι οποίοι, υπό τις οδηγίες των συνοδών τους δασκάλων, επέδειξαν προσοχή κατά την ενημέρωσή τους και στο τέλος μάς εξέφρασαν και τη χαρά τους για όλα όλα είδαν και έμαθαν. Η χαρά τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν, πριν απ' την αναχώρησή τους, δροσίστηκαν με αναψυκτικά και δοκίμασαν τα γλυκίσματα που ευγενικά τους πρόσφερε το σχολείο. 
  Φεύγοντας, τους ευχηθήκαμε "καλή αποφοίτηση" απ΄το Δημοτικό σχολείο και καλή πορεία στο Γυμνάσιο απ' την νέα σχολική χρονιά 2016-17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου