Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Σχολικός Περίπατος στις 29/2/16

   Τη Δευτέρα 29/2/16, το σχολείο μας πραγματοποίησε περίπατο στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιλίου, στη συμβολή των οδών Πριάμου και Ραδιοφωνίας, μετά από συνεννόησή μας με τους υπευθύνους του δήμου. Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας και οι μαθητές περπάτησαν, αστειεύθηκαν και αθλήθηκαν παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, τένις. Πάνω απ' όλα όμως οι μαθητές χαλάρωσαν λίγο απ' την πίεση που νιώθουν, λόγω των συνεχών διαγωνισμάτων αυτής της περιόδου.  Ο γυμναστής του σχολείου μας, Κος Παναγιωτόπουλος, είχε οργανώσει με τους μαθητές, ενδοσχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και οι μαθητές κάθε τμήματος, σε κλίμα άμιλλας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να επικρατήσει το τμήμα τους. Στον τελικό έπαιξαν τα τμήματα Α2 και Β2. Τελικά, και αφού ο τελικός έληξε ισόπαλος (3-3),  νικήτρια στέφτηκε, με τη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Α2 !!! Είναι ίσως απ' τις λίγες φορές που σε σχολικό πρωτάθλημα, ομάδα της Α΄ τάξης επικρατεί της Β΄ και -κυρίως- της Γ΄ Τάξης! Αποδείχτηκε λοιπόν ότι αυτή η ομάδα της Α΄, η οποία είχε στα προκριματικά κερδίσει και τα 3 τμήματα της Γ΄ Τάξης (!), διέθετε θάρρος, ταλέντο, αντοχή και όρεξη για διάκριση.... Να τονίσουμε, βέβαια, και την πολύ καλή πορεία της άλλης ομάδας του τελικού, του Β2, που επίσης έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά στάθηκε άτυχη στη διαδικασία των πέναλτι... 
  Το ιστολόγιό μας συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου, αλλά και στα άλλα αθλήματα και τους εύχεται να 'ναι πάντα γερά και να διεκδικούν με άμιλλα και σθένος κάθε υγιή διάκριση.
Προς ανάμνηση της όμορφης αυτής διάκρισης, το σχολείο απένειμε στο τμήμα-νικητή Α2, σχετικό έπαινο. Ανοίξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου