Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε Τουριστικά Γραφεία για Ημερήσια εκδρομή σε Λίμνη, Τύμβο Μαραθώνα-Σχινιά-Νέα Μάκρη

                                                                                                   
          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
             ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
      ΕΡΕΥΝΑΣ  & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ                                                    Ίλιον,  9/3/2016 
          ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ &
        Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                        Αρ. Πρωτ.: 113  
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ
              1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Κάλχου 58
Τ.Κ. – ΠΟΛΗ: 131 22, ΙΛΙΟΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κος ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗΣ ΔΗΜ. (ΠΕ02)
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 2626698
FAX     :  210 2626330
email   : mail@1gym-iliou.att.sch.gr

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ημερήσια εκπ/κή εκδρομή σε Λίμνη-Τύμβο Μαραθώνα-Σχινιά-Νέα Μάκρη
   Το 1ο Γυμνάσιο  Ιλίου προγραμματίζει την  πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής σε Λίμνη-Τύμβο Μαραθώνα-Σχινιά-Νέα Μάκρη, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και δέχεται προσφορές από τα ενδιαφερόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ή με FAX, μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00. Η εκδρομή θα γίνει οδικώς με πολυτελή διώροφα λεωφορεία (αναχώρηση – επιστροφή) και θα συμμετάσχουν γύρω στους 180 μαθητές και 12 συνοδοί καθηγητές.
   Συγκεκριμένα οι προϋποθέσεις πραγματοποίησης της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής, που εντάσσεται στο πλαίσιο των ημερησίων εκπαιδευτικών μετακινήσεων, σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/2011 (ΦΕΚ 2769/τ. Β΄/2-12-11) «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντός και εκτός χώρας», είναι οι ακόλουθες:
Βασικές απαιτήσεις προσφοράς:
1.  Προορισμός: Αρχικά, μέσω Λίμνης Μαραθώνα, θα μεταβούμε για 2 (δύο) περίπου ώρες στην παραλία Σχινιά και στη συνέχεια, μέσω Τύμβου Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη (τελικός προορισμός).
2.  Συμμετέχοντες μαθητές/τριες: Περίπου εκατόν ογδόντα (180), Συνοδοί: Δώδεκα (12).
3.  Ημερομηνία: 15η Απριλίου 2016 (Παρασκευή). Διάρκεια: Μία (1) ημέρα (ολοήμερη εκδρομή).
4.  Μεταφορά: Η μετακίνηση θα γίνει με τρία (3) διώροφα πολυτελή, κλιματιζόμενα λεωφορεία, εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας και με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά καταλληλότητας. Τα τουριστικά λεωφορεία θα βρίσκονται στην αποκλειστική διάθεση των συνοδών εκπαιδευτικών του σχολείου και  θα μεταφέρουν μαθητές και συνοδούς από το σχολείο στη Λίμνη-Τύμβο Μαραθώνα-Σχινιά-Νέα Μάκρη και από εκεί επιστροφή στο σχολείο.
Πρόγραμμα: Το πρωί της Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 θα αναχωρήσουμε από το σχολείο στο Ίλιον στις 8:30 πμ και μέσω Λίμνης Μαραθώνα, θα μεταβούμε στην παραλία Σχινιά, όπου θα παραμείνουμε για 2 (δύο) περίπου ώρες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον κύριο προορισμό μας, τη Νέα Μάκρη, με ενδιάμεση στάση στον Τύμβο Μαραθώνα. Στη Νέα Μάκρη το μεσημέρι θα γευματίσουμε και θα παραμείνουμε μέχρι την επιστροφή μας. Θα αναχωρήσουμε από τη Νέα Μάκρη για το σχολείο, στο Ίλιον, στις 18:15 μμ και χωρίς ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στο Ίλιον στις 19:45 μμ περίπου.
Σημαντικές παρατηρήσεις:
Στον φάκελο που θα υποβληθεί από τα ταξιδιωτικά γραφεία που θα δείξουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να περιέχονται τα εξής:
   1. Τελική τιμή της εκδρομής (συνολικό κόστος εκδρομής για το σχολείο), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και λοιπών κρατήσεων.
   2. Ειδικό Σήμα Λειτουργίας-Άδεια ΕΟΤ: Το Τουριστικό - Ταξιδιωτικό Γραφείο θα πρέπει να διαθέτει σε ισχύ το «Ειδικό Σήμα Λειτουργίας», για το οποίο θα προσκομίσει σχετική φωτοτυπία και υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986, καθώς και άδεια από τον ΕΟΤ.
  3. Ασφάλεια αστικής ευθύνης: Η εκπαιδευτική εκδρομή θα καλύπτεται από ασφάλεια αστικής ευθύνης, τόσο για τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες όσο και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.
  4. Ασφάλεια Ατυχήματος και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης: Η εκπαιδευτική εκδρομή θα καλύπτεται υποχρεωτικά από ασφάλεια ασθένειας/ατυχήματος και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες και καθηγητές. Ειδικότερα, θα πρέπει να καλύπτει τον κάθε συμμετέχοντα, σε περίπτωση ασθένειας/ατυχήματος, με συγκεκριμένα οικονομικά όρια, που θα πρέπει να αναφέρονται ξεκάθαρα.
  5. Ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα σε ισχύ.
  6. Στην προσφορά θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα διόδια.
 Η προκήρυξη αυτή δεν αφορά μειοδοτικό διαγωνισμό, αλλά θα επιλεγεί η καλύτερη ποιοτικά προσφορά προς το συμφέρον και την ασφάλεια των μαθητών, κατά την κρίση της επιτροπής.
Η κατάθεση των προσφορών από τα ταξιδιωτικά γραφεία θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 το αργότερο. Εκπρόθεσμες προσφορές δε θα ληφθούν υπόψη. Η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών, αμέσως μετά, θα συνεδριάσει για την επιλογή της καλύτερης προσφοράς.
α) Οι προσφορές θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο του σχολείου (http://gymiliou1.blogspot.gr), το απόγευμα της Τετάρτης 16/3/2016, όπως και η πράξη κατακύρωσης της καλύτερης ποιοτικά προσφοράς απ’ την Επιτροπή αξιολόγησης προσφορών.
β) Ο συμμετέχων στη διαδικασία ή ο έχων νόμιμο δικαίωμα, αφού, μέσω του ανωτέρω τρόπου, ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της αξιολόγησης, μπορεί να υποβάλει ένσταση στην Επιτροπή εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη σύνταξη του πρακτικού επιλογής, δηλαδή μέχρι τις 2 η ώρα το μεσημέρι της  Παρασκευής 18/3/2016.
   Ίλιον, 9 Μαρτίου 2016                                                              Ο Διευθυντής


                                                                                                 ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗΣ ΔΗΜ.
                                                                                                        ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ                                     
                                                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου